Nov 15, 2009

I begin to miss everything.

Haih.Tadi hantar board design..so lega.Tidak depressed lagi.Yeay. So, tggal nak habiskan presentation design this Tuesday then submit ProPrec, revised thesis pastu dah leh submit.Tak sabar mahu tunggu 25hb bila di dalam kepala sudah tak payah pikir semua ni =)

Hurm.Rasa sedey jugak mahu berangkat pulang. Everything will leave here.Banyak sangat kenangan pahit manis selama dekat 5 tahun. Kenangan ngan kawan-kawan kat UiTM, housemate Boutique 404 dulu, skandals (haha), Incik Faridzol, dan individu itu.

Setiap jalan dan tempat memang ade cerita tersendiri. Start dari pasar malam Sek7, singgah ke McD Sek3, ke kedai2 xerox plan di sek2 yg penoh kenangan masa Diploma dulu, bus stop Sek2 yang banyak berjasa masa tengah takde motor dulu, jalan2 menuju ke Puncak Perdana, Hotel Carlton, Hotel BlueWave, Tesko dan Giant dan sebagainya.Haih.Banyak sangat. Tak mampu nak sebot kat sini.And i knoe, i will missing all these things.Sunggoh. Dah mule rase tempiasnye masa pulang ke rumah hari tu =)

Apepon, dah tibe untuk bukak episod baru yang mungkin lebih mencabar. Dan harap, life will much better than before.Tidak mahu rasa kosong lagi =)



Pic tak clear lor. Ini gambar mapley bersama kawan-kawan-Aiman, Zambri Latip n GF, & Wan..(Rahimi Daros, rindu jugak nak lepak makan dgn anda).Rindu nak bergelak ketawa di mamak =)


Girls Talk setiap malam Jumaat bersama rakan-rakan Boutique 404. Rindu kamu Zabrina, Ina dan Kak Anis.Biler mao lepak PakLi lagi?


Rindu 2 gadis manis ini yang sentiasa ada di sisi semasa di sahha AlamThanks babe.Terime kaseh kerana ade sentiasa di sisi especially on that day.



Kenangan bukak pose bersama Incik Faridzol di tasek sek7. Berasa begitu seronok ketika tu. Dan tak tao selepas ini boleh hang out together lagi ke tak =(




Kenangan bersama Incik Naha di dalam studio.Share stok roti yang dah tinggal sekeping.Roti kerat 2 menggunakan scale rule supaya Naha tak dapat lebih roti.haha. Time nie tengah sangat lapar. Rindu environment di dalam studio.

2 comments:

  1. yeah
    going to miss u too la makcik
    i'll always remember all the time dat we shared together with others
    miss all those moment
    damn!
    i wish i can turn back time
    and
    be with u guys
    forever!

    shit
    sedih pulak
    ni sumer salah hang ni
    buat entri2 sedih
    haha
    =D

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha..yeay berjaye wat ko sedih.mlm semlm, after balik jmp korg, rs sedih sgt...tak tao biler dpt jmp lagi semua cmtu..and miss all those things yg kite pernh share together since part 1 until now.thanks aiman for always being there for me.ape2 aku nk ko tao, aku ade utk meminjmkan telinge dan ape sj =)

    ReplyDelete