Nov 8, 2010

present life.

Kerja.Semakin suka kerja aku.Stress, tiada hujung minggu yang free, jumpa banyak orang yang kadang-kadang rasa nak maki balik, tapi semua tu pengalaman paling priceless.Hey, sekarang english aku not bad jugak.rasa sudah tidak tahu berbahasa Malaysia sekarang ni.Hehe.


Pamili.Dalam sebulan hanya ada 6 hari untuk bersama mereka.Jadi,bila cuti, tiada komitmen luar aku boleh approve kan.Haha.Aku sedang mengumpul duit sebanyak mungkin, sebab aku mahu belikan pasaraya Tesco kat Kampar ni untuk keperluan pamili aku sahaja.Haha.

Kawan-kawan.Begitu sampai hati mereka meninggalkan zaman solo tanpa menunggu aku.Ceh.(kalao tunggu aku, korang dah ade anak 2 pon belom tentu aku yakin untuk berumah tangga.heh).Apepon, kepada kawan-kawan baik yang sudah dan bakal melangsongkan hari bahagia bersama yang tersayang masing-masing tu, selamat berbahgia.Sorry, aku tiada bersama korang.Aku artis, selalu busy as bees.Hee.

Sweetheart.Aku sedang mengenali seseorang yang dewasa 10 tahun dari aku.Tak banyak nak cakap pasal kami lagi, still in the early stage tapi aku dan dia kelakar.Sebabnya aku jenis messy, dan dia seorang yang perfectionist. seperti 2 hari lepas semasa aku sedang demam dan batuk. Seperti biasa, aku makan ubat batuk guna penutup botol.Rock.Tapi dia marah, kemudian dia ambil sudu dan suapkan ubat batuk like macam aku ni budak sekolah tadika lagi.Dia kata, lebih manis begini.Hey, ada button likes this tak? Rasa nak likes this.Haha.

2 comments:

 1. okey,ni first time aku baca entri jiwang yg amat dr kau.

  tu utk section sweetheart tu..=D

  but,
  im happy for u
  yeah!
  =D

  ReplyDelete
 2. lama dah tak jiwang, sekali sekala boleh lah.haha.thanks aiman.

  ReplyDelete