Oct 28, 2009

Blup..blup...

Lagi 2 jam paper aku. Professional Practice.First paper for this semester and also turn to be the last paper for my 5 dreadful years in UiTM.huhu.

Quite sad actually for leaving all this moment. Selepas ni dah takde menulis nota pekse sambil menangis. Haih.Big girl crying malam tadi, malulah.Lalalalalalallala.;P

Hurm, last nite i cant help myself.Yup,really painful.Bangon Suboh pagi tadi pon still crying. Shit.Memang bangang tapi i think thats only one gud way to release everything.Hurm. Its hard to let everything go. ...its not easy to have someone in heart. Fahrin Ahmad ajak couple pon aku takmo da. Tapi aku rase aku hanya boleh terima Adam Nur Kaseh sahaja selepas nie.Selain tu, aku dah malas nak layan.Sorry. Hahaha.

Anyway thanks guys for giving me your support last nite. Sangat bermakna.Untuk Incik Faridzol (bukan nama sebenar), thanks for coming last nite and borrowed me some gud words to cheer me back. (selepas ni dah tak kutuk awak gemok dah;p).

Jadi doakan hari seterosnya maseh ade bunga daisy di dalam =)

Note: Boleh tak aku nyanyi lagu ni lagi sekali? Mariah Carey-without you ;P


6 comments:

  1. but for me
    just 3 words for u
    Keep Moving Forward

    =)

    ReplyDelete
  2. terime kaseh aiman.i will.insyaAllah.
    wish me luck for last paper =)

    ReplyDelete
  3. Miah nak karok lagu tu? Buleh...I owe u stu karok lagu Without You...okay...Nanti kita nyanyi..pastu I will survive sbgai penutup..hehe..

    Life's challenges are not supposed to paralyze you, they're supposed to help you discover who you are.

    Mwah! luv u!

    ReplyDelete
  4. orange: huhu.mahu karok tapi duit takde.nnt blnje aku k;P

    try so hard to forget the past...........

    ReplyDelete