May 14, 2010

princess's diary

Aku sedang menghabiskan episod BoysOver Flower.Baru episod ke-18.Banyak lagi tuh.Tapi cerita ni lebih kuang cerita Hana Yori Dango.So, dah tao jalan cerita and its ending.Tak suprise sangat lah tapi still mengocakkan emosi di dalam.Chewwah.Hahaha.
My bestfriend baru break up dengan her bf.She told me about that yesterday, during i was in Tesco.(Boleh lagi sambil pilih cabai bergosip dengan dia di dalam telefon).Very macam auntie-auntie.Dia berasa sangat sedih sekarang ni dan aku rasa mahu terbang ke KL hari ni jugak.But sadly dia ada di Putrajaya sempena Hari Belia.Jadi, aku memang tak dapat berjumpa dengan dia.Anyway, its gud for her when she get bz like that.Aku tak mahu dia bersedih.Zabrina Azura, saya sayang kamu.Banyak.
Esok aku akan pulang ke UiTM, mengambil jubah konvo.Huhu.Dapat jugak aku konvo after going thru macam-macam perkara di sini.Stress weh sampai aku rasa nak rebah ke Bumi.Anyway, cant wait to meet my friends there.Yeay!
Aku bengang dengan adik aku.Dia pinjam laktop aku.Bila dia balik, aku check satu folder aku hilang.Nak tahu folder ape? Folder lagu-lagu lama aku yang ada beratus lagu.Memang aku dah maki.Bila aku tanya, dia cakap folder tu dia simpan dalam pen drive dia sebab space dah penoh.Okeh.Then bila aku mintak pen drive tuh, dia bagi macam-macam alasan.Aku bengang.Then, baru dia cakap dia dah delete folder tu.Tak tao nak cakap apa lah.Kalao orang luar, aku dah maki hamun dengan dasyat.Takpon pukul jeh. Tapi mama tak suka kitorang gadoh.So i just let it go, duduk dan menahan geram. Kemudian, yang buat aku lagi panas bila aku notify wireless laktop aku dah takleh berfungsi.Before ni ok jeh.Ya Allah, bengang giler.Aku tarik nafas dalam-dalam.Aku pujuk hati, at least earphone mp3 dia aku dah jahanam kan.Jadi, agak puas hati lah.Jahat tak aku?Haha.

6 comments:

  1. nasib baik adik.haha.cool :D

    ReplyDelete
  2. cerita korea xbest
    boo!!
    ahaha
    =D

    biase la tu
    kalau da jadi suri rumah tu mmg akan otomatik jadi makcik makcik
    jd kene bersedia dgn perubahan ni eh?
    aha

    eh,nape tak citer td?
    td citer psl wireless jer
    xper,nk lagu lagu lama?
    boleh
    aku ader jgn risau la
    satu lagu $1.00
    tp harga kawan kawan aku bagi $0.70
    amacam?
    =D

    ReplyDelete
  3. afni, datang copy kat aku
    lain kali jgn pakai term 'lagu lama'
    guna perkataan irama retro....

    ReplyDelete
  4. alfa:haha.marila jadi adik saye =P
    aiman: ceh, mahal giler lagu, standart pasar mlm ni.
    jat: wah, tak bes2 ko dgn term.nnt aku nak weh!

    ReplyDelete
  5. afni.... lama ko x komen blog aku... kalau nak jgn lupa bawa lappy ko........

    ReplyDelete
  6. jat, aku ni view jeh.tenet kat umh so low.kdg2 xsmpt pon.sori eh.t aku komen.

    ReplyDelete