Feb 6, 2012

im not feeling well.

5.44am, still tak boleh tidor.Sebab dalam kepala working.Selain tu, aku takotkan zone pms yang kembali menjengah.Mungkin this week.Selalu nya, zone pms aku sangat mempengaruhi relationship aku dan Incik Zahari.Aku akan rasa double curious tentang dia, fikir macam-macam yang negative pasal dia, and so on.Aku sangat risao tentang penerimaan dia,what to do? I cant help myself as well, sebab emosi aku during this period time sangat berat.Pernah berapa kali aku nak break up dengan dia dalam tempoh waktu ni.Aku yang suka buat keputusan, tapi dia tak pernah ikotkan rasa.its not funny, pms really scared me.


Then, aku lebih banyak risaokan mama, again.Tak mahu menulis di sini sebab pada aku, simpan dalam hati kemas-kemas rasanya boleh membantu aku untuk rasa lebih kuat, rather than keep telling people.Yang aku tahu, aku sangat rindu kan mama dan setiap hari berdoa, masih panjang masa untuk bersama dia, untuk aku berkongsi journey hidop aku.


Hari ni aku rasa mahu ambil mc.Sebab i feel unsettled.Tak tahu kenapa.See, pms aku sangat disturb mind dan emotion aku sampai tak boleh perform kerja.


Hurm.Tak tahu nak tulis apa.Hope doktor bagi aku mc hari ni.

No comments:

Post a Comment