Oct 27, 2009

Along


Petang ni aku terasa rindu sangat kat my Along. Last aku jumpa die kami bergadoh.Aku terase dengan die dan aku tahu die juge sangat terase dengan aku. Aku tahu aku memang macam gampang kalao dah marah, tapi aku sendiri takleh nak control kalao ia melibatkan abah dan mama.

*sendiri mahu ingat*

Along ade cuba ambil hati aku tapi time tu aku sedang marah.Aku rase die tak paham perangai adik die ni. Marah aku panjang sangat mana pon. Lainla dia lelaki luar yang buat pasal.Memang aku carot sampai mati.Tapi dia satu-satunya abang yang aku ade dalam dunia ni.Marah-marah pon aku sayang dia. Itu tak pernah berubah walao dia dah lama tak main kombat-kombat dengan aku.

Aku tahu die takkan msg aku tanye aku camne kat sini sebab hp dia selalu letak dalam dashboard. Entah charge ke tak.Tapi, aku tahu die rindu adik-adik die. Sebab mama cakap Along selalu balik.Dia ingat adik-adik die ade kat rumah.

(kejap.aku nak nangis.)

Aku sayang Along dan harap dia ok kat sana walao ini masa kritikal beliao. Aku harap dia happy macam aku happy kat sini sekarang walao so many things stuck in mind. Dan, aku harap dia sabar sebab aku takde duit lagi nak beli jersey ManU original yang die suke.Aku tanak beli kat Uptown sebab aku nak beli yang mahal punyer.Dan, kat belakang tu aku nak sign.

Along, i love u.

1 comment:

  1. jgn sain. mmg die tak paki la baju tu. keke

    ReplyDelete