Feb 3, 2010

Cindarella

Jam melewati ke pukul 12 malam.Tapi aku maseh seronok lepak mapley ngan seorang lelaki kacak di mamak.Tadi layan TERJAH kat tv3, teros lupa nak balik.

Tapi, alarm handphone Nokia aku yang murah ni tiba-tiba bunyik masa jam 12 malam.Alamak, habislah aku.Rupa aku yang macam Rozita Che' Wan ni mesti berubah kembali kepada yang asal.Mesti lelaki kacak ni dah taknak lepak minom kopi panas dan makan roti pisang ngn aku kat mamak lagi selepas ni.

Jadi, sebelom apa-apa transformasi berlaku, aku chow, start skuter EGO aku cepat-cepat.Tapi, masa nak blah tu, sebelah sport shoe NIKE aku tertanggal.Entahla, kebetulan kot nak dijadikan cerita.

Aku tak sempat nak sarung balik jadi biar camtu jek.Hope lelaki kacak tu akan cari aku kat blok flat aku nanti dan pulangkan segera sebelah kasot tu.

..........................................................................................................................................................................


Hurm, agak-agak mama terima tak cerita Fairy Tales aku ni sebagai alasan kenapa sebelah kasot sport shoes aku takde ni.Camne aku nak pegi camping kat Janda Baik Jumaat ni? Habislah mama bising.

5 comments:

  1. hahahah....try la afni...cube nasib...mane tau mak ko simpati dengan citer dongeng tu...hehe

    ReplyDelete
  2. pakai jer lain2 brand...
    ckp la fesyen..

    ReplyDelete
  3. Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

    Sila layari:
    http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

    ReplyDelete
  4. wanie: haha.berangan je aku kan?jaja.
    pakdo: pkai kasot len da.
    myfuzzy: baik.
    ajai: ye.ye.hee.

    ReplyDelete