Jun 17, 2010

saya suka burung.

Siapa ada nombor hp Dr.Rozmey? Ingat nak direct call dia lah, mana tao, boleh adjust dapatkan 10 kotak jusmate 5 secara percuma.Nak beli mahal sangat.Ngeh2.

Rumah terbakar panggil bomba, bomba datang berlumba-lumba.Kalao hati yang terbakar, nak panggil bomba jugakkah? Aku rasa annoyed giler dengan kawan aku seorang ni.Kami baik, tapi aku selalu clash dengan pegangan hidop dia.Wah, pegangan hidop.hehe.

Aku ajak dia attend satu event.That event maybe lah didominasi banyak lelaki.Tapi bukan lah parti buih gay.Event tu legal.dan bermanfaat untuk masa depan, tak tipu punya. Tapi dia dengan bangga cakap, sorry, tak boleh. Bf aku tak bagi sebab ramai lelaki.

Aku replied, "Semua benda nak ikot cakap bf ko.Macam kompem dia jadi laki ko!"

Tapi aku cakap dalam hati lah.Haha.

Eh, layout baru blog aku ni okey tak? I like the part burung-burung terbang kat atas tu.Macam lagu Camar Yang Pulang pulak.Heee.

6 comments:

  1. wunny mls nk sign inJune 18, 2010

    mengade je kwn ko tu afni...pegi je la pun..blom kwin jgn ngade2 buat ayat pkwe aku xbg pegi..lempang nak?wah..aku ade ckp cmtu x kat kamu afni?xde rasenya..hehe..pkwe dia tu x pecayekan dia..tu paseynye...

    ReplyDelete
  2. hahaha..bagus utk masa depan ek..i like that attitude!
    cantek r layout ko ni..simple~ i loike~

    ReplyDelete
  3. wanie: hahahhaa.komen ko menggelikan hati aku.takpela wanie, aku ni xde bf.mybe tak phm lagi.haha.

    ab: hehe.ye ke? thanks.thanks for view.

    ReplyDelete
  4. tapi aku pelok kenapa model model produk dr.romzey tu sumer lawa lawa n hot? padahal dia tak ensem pon..wahaha..=D

    ReplyDelete
  5. mungkin duit dr.rozmey kelihatan lebih hensem dr rmbot die.haha.

    ReplyDelete
  6. AnonymousJune 26, 2010

    I like your blog !!Thank you. They are really great .
    do not miss my goods , they are very beautiful !!
    Fashion watches
    Discount watches
    Antique pocket watches
    Engraved pocket watches
    pocket watch
    Keychain Watches

    ReplyDelete