Jun 28, 2012

Tak nak kurus but nak curve shape.

Baru balik kerja.

Pergi shopping women long tight untuk pergi gym.Semalam beli sport shoes Diadora.Purple color.Sekarang selalu pergi gym.Walking out atas treadmill.Nak lari cam berat pulak rasa badan.Bukan apa, try to get ideal pinggul dan butt size.Haha.Pergi kerja pakai skirt, if ketat sangat nampak seksa pulak.Hee.


Then, since duduk kat sini dengan cold weather, jangan haraplah nak keluar peluh.Jantung pon tak bersenam mana.At least bila pergi ke gym dapat jugak exercise untuk kesihatan.Kesedaran tu timbol bila incik Zahari bising aku tak pergi exercise lepas balik kerja.Hanya tahu duduk atas katil online, then tengok tv, makan dan tidor.He acts like my SSBJ coach you know.Naik sikit 1 kg pon dah membebel.Hari-hari tahan telinga dengar dia perli.Even sometime rasa irratating, tapi aku take it as a challenge.Bagos jugak dia jadi reminder aku.If tak, hanyut.Sport person macam aku ni, if stop bersukan, memang senang naik badan.Serius.


Rasa nya takde apa nak cerita.


Dalam kepala sekarang tengah aim nak get ideal weight and shape.Hik.

2 comments:

  1. i pun penat berlari atas treadmill babe

    ReplyDelete
  2. i takleh lari.sempot.jln ok.hik.

    ReplyDelete